Pınar Anadolu Lisesi, Pınar Sağlık Koleji ve Pınar Temel Lisesi’nden mezun olan 250 öğrenci Anitta Otel Balo Salonu’nda diplomalarını aldı. Törene Pınar Koleji ve MY Okulları kurucusu, 22, 23, 24. Dönem Çorum Milletvekili AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Pınar Kolejleri Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, okul öğretmenleri, veli ile öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kazım Alpoğlu, çocuklarına değer veren ailelerin Pınar Koleji’nde güvende olduğunu belirterek, “Bu verdiğiniz değerin karşısında biz de elimizden geleni yapacağız. Ne mutlu ki çocuklarınıza sizin gibi anne-babaları var. Ne mutlu ki size bir çok çile çekmenize rağmen bugün mezun olan çocuklarınız var. Hepsiyle gurur duyuyoruz, hepsin Allah yollarını açık etsin” dedi.

Ardından kürsüye gelen Murat Yıldırım, Pınar Kolejleri olarak insan merkezli bir eğitim sistemi oluşturduklarını dile getirirken, “Önce insan diyoruz. İnsanca yaşayabilecek şekilde şartları oluşturmamız gerekiyor. Buradan mezun olan çocuklarımız kendini en iyi şekilde ifade edecek ve vatanına milletine faydalı olacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bunun mutluluğu içerisindeyiz. Siz veliler yüzyılları eğitecek nesilleri bizim vesilemizle oluşturmaya çalıştınız. Sizler çok fedakarlık yaptınız” ifadelerine yer verdi.

Yemeğin ardından öğrencilerin lise dönemindeki fotoğrafları slayt halinde salona sunulurken, sonrasında diploma törenine geçildi. Temsili olarak cüppelerini giyen öğrenciler diplomalarını aldıktan sonra bolca eğlendi.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim