Gece Pınar Koleji Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu’nun konuşmasıyla başladı. Alpoğlu, “Kıymetli misafirlerim, velilerim , öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerim Çorum’un ilk özel okulu olan Pınar Koleji kalitesi ve duruşuyla zirveden hiçbir zaman inmedi. Bu gece 8. sınıflarımızın veda yemeği değil liseye merhaba deyişlerinin yemeğidir. Büyük özverili çalışmalar sonucu 8. sınıflarımız bir ay sonra LGS’ye girecekler. Bizler öğrencilerimizi gerek ders başarısı gerekse sportif aktivitelerle ön plana çıkan başarılı bireyler olarak hayata hazırlıyoruz. Lisemizde de ööğrenciyi bireysel anlamda geliştiren zengin etkinliklerimizle eğitim hayatına devam edeceğiz”dedi.

Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, eğitimin önemini vurgulayarak Kızılcahamam kampında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’la birebir görüşme fırsatının olduğunu ve Türkiye’de eğitim alanında önemli reformlara imza atılacağını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Yahya Çoban konuşmasında, “Vatana, millete ve bayrağa saygılı bireyler yetiştirmek ve iyi insan modelini oturtmak hedefimiz olmalı” dedi.

Gecede şiirler, şarkılar ve oyun havalarıyla öğrenciler moral toplarken, temsili belgelerin sunumunun ardından öğrenciler aileleri ile fotoğraf çektirerek anılarını ölümsüzleştirdiler.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim