Duyarlı öğrencilerin ve velilerin desteğiyle yürütülen kampanya kapsamında toplanan 1 TIR dolusu gıda ve ihtiyaç maddeleri, Türk Kızılayı Çorum Şubesi aracılığıyla Halep’e uğurlandı.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen yardım TIR’ının uğurlama törenine Kızılay Çorum Şubesi Başkanı Sedat Canbolat, Pınar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu, Pınar Sağlık Koleji Müdürü Ahmet Tığlı , Pınar Temel Lisesi Müdürü Hamit Gökgöz’ün yanı sıra Okul Aile Birliği üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Pınar Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Kazım Alpoğlu törende yaptığı konuşmada, “Halep’teki kardeşlerimize az da olsa yardım edebilmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi. Pınar Eğitim Kurumları olarak ellerinden geldiğince sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya çalıştıklarını belirterek, “İçinde yer aldığımız ve alacağımız kampanyalarla öğrencilerimizin birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının da gelişmesini amaçlıyoruz. Çünkü eğitimin temeline sevgi, saygı, iyi niyeti koyuyoruz. Dualarımız Halep’deki  kardeşlerimizledir. Ayrıca bizleri bu süreçte hiç yalnız bırakmayan ve emeklerini esirgemeyen Okul Aile Birliği Başkanımız Aslıhan Aksoy ve Banu Yiğit başta olmak üzere bu kampanyada emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.

Kızılay Şube Başkanı Sedat Canbolat da Halep’de yaşanan drama sessiz kalmayan ve önemli bir yardıma imza atan Pınar Eğitim Kurumları’nın tüm idareci, öğrenci ve velilerine teşekkür etti.

İçinde çeşitli gıda maddelerinin yanı sıra çeşitli ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu yardım TIR’ı daha sonra dualar eşliğinde Suriye’ye doğru yola çıktı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim