1992 yılından bu yana Pınar Eğitim Kurumları çatısı altında bulunan ve Murat Yıldırım’ın yanında olan öğretmen dostları, Yıldırım’ı iftar yemeğinde yalnız bırakmadı. Yemek öncesi konuşan Murat Yıldırım, başarılı bir eğitim-öğretim yılını büyük fedakârlıklarla tamamladıklarını ifade ederek öğretmenler ve ailelerine teşekkür etti.

Eğitim’in bir fedakârlık işi olduğunu söyleyen Yıldırım, “Ben de yıllar önce sizler gibi bu mesleği gururla yaptım. Ben ve çalışma arkadaşlarım, büyük emek ve fedakârlık göstererek 1992 yılında Pınar Eğitim Kurumlarının temelini attık. Bugün geldiğimiz nokta şahsımı ve hepimizi gerçekten gururlandırıyor. Şu an Çorum’un en kaliteli eğitimini veren kurumumuz, bizleri daha iyisini başarmak için durmadan çalışmaya zorluyor” dedi.

Pınar Eğitim kurumları personeli ile birlikte bir haber daha paylayan Yıldırım, “Okul yerleşkesini daha modern hale getirmek için ilk adımı attık ve 25 dönüm kampüs arazisi satın aldık. İnşallah Çorum’a yakışır modern bir yerleşke inşa edeceğiz. Şuan amacımız, kısa süre içerisinde okul inşaatını bitirmek ve Pınar Eğitim Kurumları’nı yeni yerleşkesine taşımak olacaktır” dedi.

​​​​​​

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim