2016 ilkbahar-yaz sezonunun moda trendlerini öğrenmek ve sezonun en hit parçalarına sahip olmak isteyenler Piazza’nın yolunu tutuyor.
H&M, “Şehir Günlükleri” konsepti ile modern ve şehirli kadınlar için rengarenk ve bohem parçalardan oluşan koleksiyonu ile renkli bir bahar esintisi sunuyor.
Yıllardır ürettiği hoş kokulu ve zarif desenli eşarplarıyla artık bir dünya markası haline gelen Aker, bu sezon da yenilikçi geleneğini devam ettirerek, enerjik çizgileri ile yaza merhaba diyor.
Koton, romantik ama iddialı bir şehir kadınını hayal ederek hazırladığı kadın koleksiyonu ile göz alıcı ve yepyeni bir tarz öneriyor.
Batik, yeni kimliği ve kreasyonu ile kendi farkını yaratmak isteyen şehirli kadına sihirli bir değnek sunuyor. Batik koleksiyonunda renkler yazın coşkusunu yansıtırken, romantik, uçuşan ve rahatlığı ön planda tutan dokulu kumaşlar modern ve dinamik kadınlara ilkbahar/yaz heyecanını yansıtıyor.
Matmazel, baharın tüm ışıltısını ve canlılığını koleksiyonunda yer verdiği parlak renklerle yansıtırken, İnci Deri’nin Gamze Saraçoğlu kreatif direktörlüğünde hazırladığı ikinci koleksiyonu da çok özel parçalardan oluşuyor.
(Selda FINDIK)
Editör: TE Bilisim