Çorum’da fotoğraf severler ile bu alanda çalışan kişi ve kuruşları, sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerle bir araya getirmek, fotoğrafı sevdirmek ve fotoğraf sanatını yaygınlaştırmak ve Çorum’un tanıtımını yapmak amacıyla kurulan ÇFK, etkinliklerini sürdürüyor.
Fotoğrafçılık alanında kurs, seminer, söyleşi ve gezi gibi birçok faaliyet gerçekleştiren ÇFK, profesyonel grafik tasarım programları içerisinde ilk sıralarda yer alan Photoshop programı için de eğitim düzenledi. Yaklaşık iki ay süren ve fotoğraf sanatçısı ve grafik tasarım uzmanı İhsan Şahin tarafından verilen eğitimde photoshop programının kullanımıyla ilgili uygulamalı dersler verildi.
- İkinci kurs açılacak
Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi'nde gerçekleştirilen photoshop kursunun tamamlanması dolayısıyla bir tören düzenlendi.
Törende ÇFK Başkanı Atakan Akman, Başkan Yardımcısı Ahmet Yazıcı ive Genel Sekreter Gazi Nogay ile eğitmen İhsan Şahin, kursiyerlere katılım belgelerini takdim etti.
ÇFK Başkanı Atakan Akman, ilk kez düzenledikleri photoshop kursuna gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, gelen talepler üzerine ikinci bir kurs daha açacaklarını söyledi. Kursa katılmak isteyenlerin corumfk.com web adresi üzerindeki iletişim bölümünden ya da 0 (532) 715 17 87 (Atakan Akman), 0 (537) 794 14 92 (Ahmet Yazıcı) ve 0 (530) 566 88 22 (Alpdoğan Boduç) numaralı telefonlardan bilgi alıp, kayıt yaptırabileceklerini söyledi.
Akman ayrıca kursun düzenlendiği salonun tahsisi için Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şube Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan'a teşekkür etti.
(Haber Merkezi) 
Editör: TE Bilisim