15 Temmuz Darbe Girişimi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan AKP Merkez İlçe Başkanı Anaç, “15 Temmuz, ülkemiz ve milletimiz için bir milattır. Bizler siyasi arenada her ne kadar farklı görüşlerin altına imzalarımızı atsak da mesele, vatanın bölünmez bütünlüğü olunca tek yürek olduğumuzu yedi cihana bir kez daha kanıtladık.” dedi.
Bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine başlatılan Demokrasi Nöbetleri’ne parti teşkilatı olarak önemli katkılar sağladıklarını ve yurttaşlara çeşitli ikramlarda bulunduklarını kaydeden Anaç, “Gündüz mesaisine akşam nöbete devam ederek halka öncülük eden Ak Parti Teşkilatları ilk günkü aşk ve inançla nöbetini noktaladı. Demokrasi Nöbetleri boyunca halkın meydanlarda mağdur bırakılmaması için teşkilat olarak çay, çorba ve farklı yiyecekler dağıttık. Merkez İlçe Başkanı olarak sunulan bu ikramlarda geri planda kalmayıp bizzat kendi ellerimle ikramlarda bulundum.” diye konuştu.

“MEYDANLAR YİĞİT GÖRDÜ”
AKP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Demokrasi Nöbetleri’ne yoğun katılım sağlayan Çorum halkına teşekkür ederek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“15 Temmuz günü Çorum'daki tüm STK'larımız ve kanaat önderlerinin yanı sıra tüm siyasi parti temsilcilerinin katılımı ile birlik ve beraberlik mesajları verildi. 81 ilde ve yüzlerce ilçemizde gerçekleşen demokrasi nöbetleri itlerle yiğitlerin ayrımını net olarak gözler önüne sermiştir. Pensilvanya’daki sahte Mesih’e tabi itlerin yaptığı kalkışmayı, işte bu meydanları dolduran yiğitler alt etmiştir. Bu meydanlar ‘Yiğitler Meydanı’ olmuştur. Pensilvanya’da olan o bunağın kimlere maşalık ettiğini herkes çok iyi biliyor. MİT TIR’larını durdurarak ve aynı zamanda Avrupa’da yayın yaparak ülkemizi zor duruma düşürmek istediklerini herkes çok iyi biliyor. Bizleri ilk günden son güne yalnız bırakmayan tüm yiğitlere selam olsun. Sayenizde meydanlar yiğit gördü. Değerli Çorum halkına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Şundan da hiçbir zaman şüphem olmadı ki siz varken bizim sırtımız yere gelmez. Yüzyıllardır var olan hainler bundan sonra da olacaktır elbette. Lakin sergilenen bu dik duruş karşısında bir kez daha değil, en az on kez düşünerek kendi sonlarına evet diyeceklerdir.”
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim