Bahçelievler Mahallesi Şenyurt Caddesi Altınevler Sokak üzerinde kurulan Cumartesi pazar alanındaki kalabalık dikkat çekti.
Pazara gelenlerin bazıları maske takmazken, sosyal mesafe kurallarının da hiçe sayıldığı görüldü. Pazarcılar Salı pazarının kapalı olmasından dolayı bugün kurulan Cumartesi pazarının kalabalık olduğuna dikkat çekerken, pazara giriş yerlerinde görev yapan güvenlik görevlileri ateş ölçümü yaparak, maskesiz olanları pazara almadı.
Eşiyle birlikte pazara alış veriş için gelen ve pazarda maskesiz dolaşıp alış veriş yaptıktan sonra çıkış kapısına gelen bir kişi ve güvenlik güvenlik görevlisi arasında tartışma yaşandı. Güvenlik görevlisi yaşlı bir vatandaşı maskesini en azından çıkarken takması yönünde uyardı.
Güvenlik görevlisi maskesiz adama “Sen vurüse karşı savaş mı açtın, senin çocukların yok mu, sen başkalarının sağlığını düşünmediğin gibi kendi sağlığını da düşünmüyorsun” diye uyarıda bulundu.
Maskesiz adamın eşi elindeki maskeyi eşine takmak istedi. Yaşlı adam “Hayır takmayacağım at o maskeyi” dedi.
Yine araya giren güvenlik görevlisi yaşlı adama “Herkesin sağlığını düşünmek zorundasın. Hapşırsan ne olacak çevrendeki insanlar var” diyerek bir kez daha uyardı.
Yaşlı adam “Ben her gün hap yutuyorum” cevabını verdi. Eşinin maske vermesine de kızan yaşlı adam zorla taktırılan maske sonrası eşiyle birlikte pazar yerinden ayrıldı.

Editör: TE Bilisim