Yaralı polis memurunun annesi, babası ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Uslu, Yanık Merkezinde tedavisi süren Polis memuru Turgay Armutçuoğlu’nun durumu hakkında Babası Atalay Armutçuoğlu ile birlikte doktorlardan bilgi aldı.
Baba Atalay Armutçuoğlu, oğlunun Ankara’ya sevki ve hastanede tedavi süreciyle yakından ilgilenen Salim Uslu’ya teşekkür ederek, “Oğlumun durumu günden güne iyiye gidiyor. Doktorlarımız hastane personeli yakından ilgileniyor. Tam teşekküllü bir hastanede tedavi görmesi iyileşme sürecini daha da hızlandıracaktır. Sağlık Bakanımıza şahsınızda teşekkür ediyoruz” dedi.
Hatırlanacağı gibi yaralı polis memurunun Ankara’ya sevk talebi AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan tarafından Milletvekili Uslu’ya iletilmiş. Salim Uslu'da Yavuz Sultan Selim köprüsü açılışında birlikte olduğu Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a ileterek ertesi gün sevk işlemini sağlamıştı.
Polis Memuru Turgay Armutçuoğlu’nun durumunun iyiye gitmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Uslu, “Metanetiniz, dualarınız ve bu asil duruşunuz milletimizin birliğine, beraberliğine kast eden hainlere karşı verilen en büyük cevaptır. Yiğit evladımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Sağlık durumunu yakından takip ediyoruz. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşacaktır” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Salim Uslu daha sonra 15 Temmuz gecesi Ankara’nın Kazan ilçesinde Gazi olan Mustafa Zorava ve ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. (Haber Merkezi) 
Editör: TE Bilisim