2006 yılından beri aktif siyaset yaptığını ve bu süre içerisinde Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde görev aldığını anımsatan Ceylan, “13 yıllık aktif siyaset hayatımda partililerimiz bana hep sahip çıktı. En son olarak 18 Ağustos’ta partimizin 6. Olağan Kongresi’nde MKYK üyeliğine seçilmiş oldum. Kongrenin ardından yapılan ilk MKYK toplantımızda ise Sayın Cumhurbaşkanımız, Çorum Teşkilatımızın kongreye sağladığı yüksek katılımdan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çorum’a selâmlarını iletti.” dedi.

“DEVLETİN YÖNETTİĞİ MİLLET DEĞİL, MİLLETİN YÖNETTİĞİ DEVLET OLDUK”

Türkiye’ye karşı yürütülen ekonomik savaşa da değinen Ahmet Sami Ceylan, “Ak Parti olarak biz bugüne kadar milletimizin isteklerine göre siyaset yaptık. Bizimle birlikte devletin yönettiği millet modelinden, milletin yönettiği devlet modeline geçilmiş oldu. İşte bu nedenledir ki artık Türkiye, milletinin dediğini yaptığı için, IMF’ye bağlı olmadığı için, yerli ve millî savunma sanayimizi kurarak kendi savaş uçağımızı kendimiz yapar duruma geldiğimiz için bize operasyon yapılıyor. Ancak bu ekonomik operasyonu da milletimizin desteğiyle bertaraf etmesini bildik.” ifadelerini kullandı.

“KARADAĞ’IN GELMESİYLE ÇORUM TOPARLANDI”

Mehmet Karadağ’ın Ak Parti İl Başkanlığı’na gelmesiyle birlikte Çorum teşkilatlarında gözle görülür bir toparlanma yaşandığını kaydeden Ceylan, “Son olarak yaklaşık 5 bin kişiyle kongreye katılım sağlandı. Bizim sevdamız Çorum. Yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz. Bundan sonraki öncelikli hedefimiz, Çorum’un eksiklerini tamamlamak olacak.” dedi.

Bayramlaşma töreninde ayrıca Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, eski Milletvekili Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Zeki Gül, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ve İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, partililere hitap ederek Kurban Bayramı’nı kutladılar.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim