Dünyanın önde gelen otomobil markalarından Citroën’in en gözde modellerinden biri olan C3, yenilenen tasarımıyla Türkiye vitrinindeki yerini aldı.
Yeni Citroën C3, Çorum’da da Citroën Yetkili Bayii Şahin Otomotiv’in Ankara Yolu’ndaki showroom’unda otomobil tutkunlarının beğenisine sunuldu.
Şahin Otomotiv Çorum Citroën Bayii Satış Müdürü Serdar Özkurt, sıradışı tasarımı ve üstün donanım özellikleriyle öne çıkan Yeni C3’ü Çorumlular’la buluşturmanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını belirtti.
Satış Müdürü Serdar Özkurt, 24 Kasım tarihinde Türkiye lansmanı yapılacak olan yeni model için Çorum’da da 26 Kasım Cumartesi günü görkemli bir tanıtım kokteyli düzenleyeceklerini söyledi.
Yeni Citroën C3 hakkında bilgi veren Özkurt, üç farklı motor seçeneğine sahip olan Yeni Citroën C3’ün 3.99 metre uzunluğuyla kompakt ve pratik bir yapıya sahip olduğunu vurguladı.
 
GÜVENLİK VE SÜRÜŞ YARDIM SİSTEMLERİ
Yeni C3’ün, “Şerit İhlal Uyarı Sistemi”, “Sürücü Yorgunluk Uyarı Sistemi”, “Hız ve Limit Panolarını Okuma Özelliği” ve “Yokuş Kalkış Desteği” gibi güvenlik ve sürüş yardım sistemleriyle öne çıktığını belirten Serdar Özkurt, “Şerit İhlal Uyarı Sistemi, şerit çizgilerini sürekli takip ederek, sinyal vermeden şerit değiştirilmesi hâlinde istem dışı şerit ihlalini anlıyor, ses ve görselle sürücüyü uyarıyor. Ayrıca Sürücü Yorgunluk Uyarı Sistemi ise sürücüye ne zaman mola verilmesi gerektiğini haber veriyor. Bu sistem, aracını 2 saat boyunca durmaksızın kullanan sürücüleri ses ve görselle uyarıyor.” diye konuştu.
 
DÜNYADA BİR İLK: ENTEGRE KAMERA
Satış Müdürü Serdar Özkurt, yeni C3’te dünya çapında bir ilke imza atıldığını belirterek, iç dikiz aynasının hemen arkasına monte edilen kamera vasıtasıyla sürücünün araç önünde gördüklerini ânında kaydetme imkânına sahip olduğunu söyledi.
16 GB dahili bellek ve GPS özellikleri bulunan bu entegre full HD kamera sayesinde tek bir tıkla fotoğraf ya da maksimum 1 dakikalık video çekilebildiğini aktaran Özkurt, “Sürücü çektiği video ve fotoğrafları, e-posta ve sosyal ağlar üzerinden de sevdikleriyle paylaşabilir.” dedi.
Serdar Özkurt ayrıca kaza durumunda kanıt görevi görebilmesi açısından çok faydalı olan “ConnectedCAM Citroën” uygulamasının, darbeden 30 saniye önce başlayan ve 1 dakika sonra biten bir videoyu otomatik olarak hafızasında sakladığını dile getirdi.
 
ÇORUM LANSMANI 26 KASIM’DA
Şahin Otomotiv Çorum Citroën Bayii Satış Müdürü Serdar Özkurt, yeni C3 modelinin Türkiye lansmanının 24 Kasım’da yapılacağını anımsatarak, “Çorum’da ise 26 Kasım Cumartesi günü görkemli bir tanıtım etkinliği düzenlemeyi plânlıyoruz. Gün boyu sürecek C3 tanıtım kokteylimize şimdiden tüm otomobil meraklılarını davet ediyoruz. Tasarımı ve sahip olduğu özelliklerle dikkatleri üzerinde toplayan yeni C3’ün büyük ilgi göreceğine inanıyoruz.” şeklinde konuştu.
Satış Müdürü Serdar Özkurt, 2017 yılında Citroën’in diğer farklı modellerini de Çorum’a getirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Satış Danışmanı Gizem Erenler, Citroën'in en iddialı modellerinden biri olan yeni nesil C3’ü tanıtırken…



Gizem Erenler, bir başka “Fransız güzeli” C4 Cactus’le…

Satış Müdürü Serdar Özkurt, 2017 yılında Citroën’in diğer farklı modellerini de Çorum’a getireceklerini söyledi.

Şahin Otomotiv Citroën Satış Müdürü Serdar Özkurt
 
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim