Markalaşmak adına önemli yatırımlar yaptıklarını belirten Ali İlker Tosun, "Yurt içi ve yurt dışı pazarında firmamıza yoğun bir ilgi söz konusu ürünlerimizin kalitesi ve hizmet anlayışımız konusunda Türkiye genelinde ve yurt dışında bulunan bayilerimizden olumlu tepkiler almak bizleri son derece memnun ediyor" dedi.
Alescia Kozmetik olarak her zaman bir adım daha ileriye gitmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Tosun, şunları kaydetti:
“Sürekli olarak Ar-Ge birimimizle yeni ve farklı ürün ortaya koymak için çalışıyoruz. Yaptığımız Ar-Ge ve pazar araştırması sonucunca firma olarak parfüm üretiminin yanı sıra kolonya oto kokusu ve oda kokusu gibi çeşitlerinde üretimini firmamız bünyesinde gerçekleştiriyoruz. Tabi ki tüm bunları yaparken müşterilerimize, çalışanlarımıza, toplum ve çevremize en yüksek dikkat ve saygıyı göstererek, kozmetik sektörünün önde gelen üreticilerinden birisi olarak emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz.”

SOSYAL MEDYADA SÜRPRİZ HEDİYELER

"Çorumlu hemşehrilerimize de bir sürprizimiz var" diyen Ali İlker Tosun, sosyal medya üzerinden Alescia sayfasını beğenen, yorum yapan ve sayfasında paylaşan 5 kişiye çeşitli ürünlerinden oluşan hediye sepeti göndereceklerini kaydetti.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim