Kendisinin de bir çiftçi olduğunu dile getiren Pankobirlik denetim kurulu adayı Sebahattin Karaçay, seçildikleri takdirde çiftçilikte olan derin tecrübesini Pankobirlik yönetim kurulunda da yapacakları değerli çalışmalarla çiftçinin, üreticinin yanında olacağını söyledi.
Karaçay, Çorum çiftçisinin sorunlarını bire bir bildiğini, çiftçilere sağlayacakları imkanlarla onların sorunlarını çözerek çiftçiyi mutlu etmek için ekip olarak çalışacaklarını söyledi.
Osmancık Gecek Köyü Muhtarı ve Osmancık Ziraat Odası Başkan Yardımcısı olan Sebahattin Karaçay yaptığı açıklamada, “Çıtayı aynı seviyede tutmak veya geriye düşürmek başarısızlıktır. Bizim amacımız yakalanan bu başarı çıtasını daha yukarılara çıkarmak olacaktır. Temel hedefimiz budur. Biz ekip olarak başarı çıtasını zirveye taşımak istiyoruz. Bende bir çiftçiyim, çiftçilik yapanın derdini, sıkıntısını en iyi yaşayanlardan biriyim. Bunun için biz ekip olarak yola çıkarken çiftçi kardeşlerimizin sıkıntıları ile hemhal olarak çözüm odaklı çalışmaların altına imzamızı atmayı kendimize ilke edineceğimize söz verdik.
Başkan adayımız Ahmet Pehlivan’ın listesinde yer alırken çiftçimizin sorunlarının çözümüne odaklı çalışmaları yaparak, bunun kararlılığı ve mücadelesi içerisinde olacağız. Bu yüzden hedef çıtayı hep yüksek tutmak, yukarıya taşımak olmalıdır. Biz ekip olarak bunu başaracak güce ve inanca sahibiz. Hedefimiz Pankobirliği zirveye taşımaktır” dedi. İHA
Editör: TE Bilisim