1997 yılında Esat Şenol, Zahide Ekici ve Zafer Erkut tarafından kurulan Özşen Otomotiv, verdiği kaliteli ve güleryüzlü hizmet ile otomobil kullanıcılarının da tercih ettiği firmalar arasında.

Sektörde 20. Yıllarını kutlamaları nedeniyle müşterilerine jest yapmak istediklerini ifade eden Esat Şenol, sürekli gelişerek bölgenin en kapsamlı özel servisi haline gelmelerinde katkıları bulunan müşterileri ile bu mutluluklarını paylaşmak istediklerini anlattı.

Firma olarak Opel ve Chevrolet  marka otomobillerin son sistem cihazlarla testlerini yaparak arıza tespit ve çözümlerini yaptıklarını anlatan Şenol, araçların yedek parçalarını da direkt olarak firmalarından ithal etmeleri nedeniyle de müşterilerine orijinal, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunduklarını vurguladı.

Sektörde 20 yılı aşmanın kolay olmadığını ve bunun müşterilere verilen kaliteli hizmetle başardıklarını söyleyen Esat Şenol, 20 yıldır birlikte çalıştıkları müşterilerine de jest olarak bazı hizmetleri ücretsiz sunduklarını ifade etti. 

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim