Bekir Özsaçmacı öncülüğünde oluşturulan İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte tüm ilçelerde kısa sürede örgütlenerek önce atamayla, daha sonra da seçimle yönetimini oluşturan İYİ Parti’de il yönetimi de mazbata alarak görev bölümünü yaptı.

As Kültür Düğün Salonu’nda geçen hafta yapılan kongrede İl Başkanlığı’na seçilen Bekir Özsaçmacı ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri önceki gün Seçim Kurulu’na gittiler. Burada mazbata alan Özsaçmacı resmen göreve başladı.

Bilindiği gibi yapılan kongrede Özsaçmacı yönetimindeki İYİ Parti İl Yönetim Kurulu üyeliklerine “Cavit Çakkal, Şeref Helvacı, Özgür Yıldırım, Daver Eker, Hasan Demir, Haydar Çifçi, Bekir Korkmaz, Durak Yıldırım, Necati Ceyhan, Oğuz Ilıca, İsmail Oktay, Orhan Torun, Nurcan Tufan, Gizem Tosun, Elif Gökçen Şahiner, Ebru Soysal, Şükran, Funda Uğurlu, Hatice Çolak, Nurhayat Karakoç, Dilek Tatar, Jale Burcu, Eda Aslan, Sinem Sarı, Meral Özeşer, Aysun Özyıldız, Salih Tomuk, İsmail Atlamaz, Kemal Arslanbek, Ahmet Emin Kurt, Nevzat Atmaca, Tugay Göktürk, Süleyman Yetikcan ile Ahmet Atlamaz” seçilmişti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim