Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ünal, toplamda 7 bin metrekarenin üzerinde 2 büyük mağazada Çorum halkına hizmet verdiklerini belirterek, “Evlenecek çiftlerimizi mağazamıza çeşitlerimizi görmeye, kaliteyi ucuza almaya davet ediyoruz” dedi.

Ülkenin her tarafına adrese teslim satış yaptıklarını belirten Metin Ünal, “Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini esas alan bir anlayışla, deneyimli ve güleryüzlü kadromuzla, her geçen gün çıtamızı biraz daha yükselterek yola devam ediyoruz” ifadesini kullandı.

Satış sonrası hizmetlerde de rakip tanımadıklarını anlatan Metin Ünal, “Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biriyiz. Yine Türkiye’nin en seçkin ürünlerini, müşterilerimizin beğenilerine sunuyoruz.” diye konuştu.

Mobilyada Çorum markasını oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını da dile getiren Ünal, “Yeniliklerimizle sektörün öncüsü olmaya devam ediyoruz. Farklı bir konsept içinde, zengin çeşitlerimizi cazip indirimlerle müşterilerimize sunuyoruz. Kampanyamız da, sezonun en çarpıcı kampanyası.” değerlendirmesini yaptı.

Mağaza Müdürü Ali Fazlı Ünal ise, kampanyanın Özlem Galeria mağazasında da geçerli olduğunu belirterek, mağazalarına ulaşım için gün boyu ücretsiz müşteri servisi ve çocuklar için kapalı oyun parkı bulunduğunu anlattı. Ali Fazlı Ünal, teknik servis hizmetine de değinerek, Osmancık Caddesi 1. İstiklâl Sokak’ta ve Samsun Yolu 4. kilometrede hizmet verdiklerini hatırlattı.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim