Gittiği her yerde sıcak ilgiyle karşılanan CHP Adayı Kılıç’ın kendisine gösterilen yoğun ilgiden dolayı bir hayli memnun kaldığı gözlendi.

CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Belediye Başkanı seçilmesi halinde tüm mahallelere ve Çorum’un tüm renklerine eşit hizmet götüreceğini belirterek, “Biz ne sağcıyız, ne de solcu. Bizim tek sevdamız Çorum. Burada büyüdük, burada doğduk ve burada öleceğiz. Mezarlarımızda yan yana olacak.

Kardeşin kardeşi sevmesi kolaydır ve doğaldır. İnsanlar birbirlerini severlerse dost olurlar, arkadaş olurlar, yoldaş olurlar. Ama maalesef bu dünyaya çok uzun süredir kin tohumları atılıyor. Ülkeler kin tüccarları tarafından kine boğuluyor.

Kapitalizm, birbirimizi sevmemizi değil, birbirimizden korkmamızı, birbirimizi kıskanmamızı ve birbirimizle yarışmamızı istiyor. Sevgiyi bile yarıştırıyorlar, sevgiden bile kıskançlık üretiyorlar, bu onların işi. Bizler ise sevginin, kardeşliğin dili ile konuşmaya devam edeceğiz. Asla kışkırtmalara kapılmayacağız. Farklılıklarımız bir renk olarak kaldığı sürece kıymetlidir” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim