Geçmiş toplantılarda kendisine yapılan ‘hazırlanıp geliyor’ sözleri nedeniyle bugün hazırlanmadan geldiğini ve irticalen konuşacağını söyleyen  Özgür Kılıç, “Nasıl bir Çorum’da yaşamak veya yaşamamak” istediğini anlattı.

“Nasıl bir şehirde yaşamak istiyorum veya yaşamak istemiyorum?” şeklinde konuşmasına başlayarak görünmez bir çizgi ile mahallelerinin ayrıldığı, evinden işi giderken saatlerce trafikte beklenilen, çarpık kentleşmenin olduğu, kimsenin mutlu olmadığı ve gelecek korkusu yaşadığı bir şehirde yaşamak istemediğini söyleyen Özgür Kılıç, “Temenni ediyorum bu yaşanan sorunları zamanla aşacağız. İnsanımız daha mutlu ve huzurlu olarak yaşamaya devam edecek” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Kılıç’ın sözlerine katıldığını dile getirerek “İmar sorunlarının olduğu, insanların bölgelere ayrıldığı bir şehirde insanlar mutlu ve huzurlu değildir. Dileklerinize katılıyor ve teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Özgür Kılıç ayrıca bu görevde kendisinin son konuşmasını yaptığını belirterek bir sonraki ay görevi CHP’li Necdet Biçer’e devredeceğini sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim