Ziyaret sırasında Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık tarafından özel öğrencilere Orman Bakanlığı’nın katkılarıyla hazırlanmış olan kalemlik içinde ağaç tohumları bulunan kalemler, şapka ve özel eğitim öğrencilerinin uygulamakta oldukları “Benim rengimi fark et” projesinde kullanılmak üzere proje logosu baskılı tişört hediye edildi.

Okul Müdürü Yaşar Kabakcı ve Özel Eğitim Öğretmeni Ayşenur Maral Yıldız, yapılan ziyaretten memnunluk duyduklarını ifade ederek, verilen hediyelerin çocuklar için farklı bir anlam taşıdığını söylediler.

Okul Müdürü Kabakçı, özel çocukların gerçekleştireceği Nevşehir-Ürgüp gezisinde, hava şartlarının uygun olması durumunda geziyi bu tişörtlerle yapacaklarını dile getirdi.

Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık da çocukların desteklenmesinin hem kendileri hem de toplum açısından önemli olduğunu, bunun bir sorumluluk duygusu içinde yapılmasının gerekliliğini söyledi. Çorum'daki özel öğrencilerle Çorum Orman Müdürlüğü olarak farklı etkinlik ve projelerde birlikte hareket etmek istedikleri dile getirildi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim