Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerini işaret diliyle selamladığı ziyarette, işaret diliyle İstiklal Marşı, şarkılar ve pandomim gösterisi yapıldı.

Gerçekleştirilen programın ardından ziyarete gelen öğrencilere, Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezdirilerek, okulun alanları ve bölümleri hakkında bilgi verildi.

Özel Eğitim Meslek Lisesi Müdürü Hanifi Okumuş gösterdikleri misafirperverlikten dolayı öğrencileri ve proje ekibi adına, Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sabriye Esen nezdinde tüm idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Hanifi Okumuş, gerçekleştirdikleri okul ziyaretlerinden çok faydalı sonuçlar aldıklarını, işitme engelli olmayan bireylerden ilgi ve kabul görmenin işitme engelli öğrencilerin özgüvenini artırdığını belirtti.

Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sabriye Esen de, kendilerini ziyarete gelen Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti. Hazırlanan hediyelerin misafirlere takdim edilmesinin ardından program sona erdi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim