Özel İdare Genel Sekreteri Recep Cıplak, programda yaptığı konuşmada, Ramazan bayramının tüm İslam coğrafyasında birlik ve beraberlik içerisinde geçmesi temennisinde bulunurken, birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşma dileğinde bulundu.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yapılan bayramlaşma programında ilk olarak konuşan Türkiye Yol-İş Sendikası Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Dursun Yücel, emekli ve işçilerin intibak sorununa değinerek, tüm İslam âleminin bayramını kutladı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Cıplak ise yaptığı konuşmada “Birlik ve beraberlik içerisinde nice huzurlu bayramlara kavuşmayı diliyorum” dedi.

Yoğun manevi duygular içerisinde geçen bir ramazan ayını da geride bıraktıklarını söyleyen Recep Cıplak, “Mübarek ramazan ayında yaptığımız tüm ibadetlerimizin, dualarımızın kabul olmasını yüce Allah’tan diliyorum. İlk olarak Ramazan ayının gelmesini bekliyoruz daha sonra ramazan bayramını heyecanla bekliyoruz. Ramazan bayramı bittikten sonra da Kurban bayramının gelmesin heyecanla bekliyoruz. Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, küskünlüklerin sona erdiği bu güzel günlerden birini de 3 gün olarak Ramazan bayramında yaşıyoruz. Küçüklerin sevindiği, büyüklerin manevi duygular yaşadığı bu günlerde milli birlik ve beraberliğin önemi de fazlaca yerini koruyor. Yaşadığımız şu günlerde İslam Coğrafyasında yaşananlarda bizleri fazlasıyla üzüyor. Yüce Allah’tan İslam Coğrafyasında yaşanan bu olumsuz gelişmelerin bir daha yaşanmaması, tüm İslam Coğrafyası olarak birlik içerisinde, barış içerisinde, huzurlu bir şekilde yaşamayı niyaz ediyorum. Ayrıca devletimizin, vatanımızın korunması için canla başla çalışan tüm güvenlik güçlerimizin bayramını da tebrik ediyor, onlara bu kutlu görevlerinde başarılar diliyorum. Bu vesileyle şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Gazilerimize şifa ve ailelerine de sabır diliyorum. Allah hep birlikte nice tatlı bayramlara ulaşmayı bizlere nasip etsin” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim