Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duyuyoruz. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltiyor. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır” dedi.
K.B.B. Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Murat Köse de, Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet etmekten gurur duyduğunu belirterek, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi.
1973 yılında Samsun’da doğan Opr. Dr. Murat Köse, ilk-orta ve lise öğrenimini Samsun’da tamamladı. Tıp Fakültesi ve uzmanlık eğitimini Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tamamlayan Köse, Bilecik Devlet Hastanesi’nde 1997-1999, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi’nde 1999-2002, Ankara Beştepe Anıttepe Asker Hastanesi’nde 2002-2004, Van Asker Hastanesi’nde 2004-2008, Van Özel Divan Hastanesi’nde 2008-2010, Van Özel Lokman Hekim Hastanesi’nde 2010-2012 ve Samsun Özel Atasam Hastanesi’nde 2012-2016 yılları arasında çalıştı.
Alanında oldukça deneyimli ve başarılı olan Köse, Kulak-Burun-Boğaz Hastalıkları branşında her türlü ameliyatı başarılı bir şekilde yaptığı gibi Kulak Zarı Onarımı, Orta Kulak İltihabı Temizlenmesi, Kulak Tüpü Takılması, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Burun Eti Radyofrekans ile Küçültülmesi, Burun İçi Kıkırdak ve Kemik Eğriliği Düzeltilmesi, Bademcik ve Geniz Eti Ameliyatları, Dil Küçültme, Ses Teli Ameliyatları konusunda da Çorumlulara hizmet verecek.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim