Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini daha ekledi; Opr. Dr. Özgül Bekar’la Kadın Hastalıkları ve Doğum kadrosunu biraz daha güçlendirdi.
Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, bu branşın gerek hastane, gerekse Çorum açısından önemine değinerek,
Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü için Opr. Dr. Özgül Bekar’ı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti.
Dr. Bilgili, “Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümünde 4 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Opr. Dr. Özgül Bekar, Opr. Dr. E.Demet Demiray, Opr. Dr. Sabri Laçin ve Opr. Dr. Sinan Özer olmak üzere deneyimli ve alanında uzman hekimlerle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.” dedi.
Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Başhekim Uzm. Dr. Gökhan Bilgili; “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır.’’ diye konuştu.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Özgül Bekar ise, Çorum Özel Hastanesi’nin güçlü kadrosunda yer almaktan ve Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyduğunu söyledi.
Opr. Dr. Özgül Bekar, Tıp Fakültesini Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde, uzmanlığını ise Gaziosmanpaşa Üniversitesinde tamamladı. Bekar, 2014-2016 yılları arasında Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalıştı.
Editör: TE Bilisim