Çorum Özel Hastanesi personeli 02-08 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebi ile maske takarak çalıştılar. Hastane personellerinin göstermiş olduğu duyarlılık takdir topladı.

Konu ile ilgili bir açıklama yaparak 2-8 Kasım tarihlerinin Lösemili Çocuklar Haftası olduğunu hatırlatan Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili bu konuda toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla personelin maske takarak çalıştığını vurguladı.

Gökhan Bilgili; “Kısa adı LÖSEV olan Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında ‘Maskeni Tak, Umut Ol’ adlı bir kampanya düzenliyor. Löseminin, iyi beslenilmesi ve iyi koşullarda yaşanması halinde tedavi edilebilir bir hastalık olduğuna dikkat çekmek için düzenlenen etkinliklerde, maske takan herkes fotoğrafını sosyal medya üzerinden ‘@losev1998’ etiketiyle paylaşarak LÖSEV’e destek olacak” diye konuştu.

Hastane sosyal medya hesaplarından Lösemili Çocuklar Haftası’yla ilgili görsel yayınlayan Özel Hastane, Lösemi konusunda farkındalık oluşturdu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim