Çorum Özel Hastanesi, Genel Cerrahi branşında, Opr. Dr. Murat Akbaba ve Opr. Dr. Tahir Mantı gibi iki deneyimli ve birikimli hekimle başarılı biçimde hizmet veriyor.
Özel Hastane Başhekimi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gökhan Bilgili, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Genel Cerrahi branşı için, alanında uzman 2 operatör doktorla çalıştıklarını ifade etti.

“HİZMET KALİTESİ YÜKSELİYOR”
Çorum Özel Hastanesi’nin hızla büyüdüğünü dile getiren Başhekim Dr.Bilgili, “Çorum halkına sunduğumuz hizmetlerin kalitesini her geçen gün yükseltiyoruz. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini ve hizmet çeşitliliğini arttırarak, Çorum’a ihtiyacı olan güzel tedavi kurumunu sunuyor” diye konuştu.
Hastanede genel cerrahi alanında her türlü ameliyat ve cerrahi operasyonların yapıldığını belirten Dr. Gökhan Bilgili, yapılan işlemlerle ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“KAPALI YÖNTEMLE AMELİYATLAR”
• “Kapalı yöntemde (laparoskopik) safra kesesi, reflü, kasık fıtığı, apandisit ameliyatları yapılabilmektedir. Bu sayede hastalarımızın hastanede kalma süreleri minimuma indirilebilmekte ve daha küçük ameliyat izleri ile iyileşme sağlanabilmektedir.
• Guatr ameliyatları için kullanılan özel kanama önleyici ameliyat yöntemleri ile kansız bir şekilde ameliyat tamamlanabilmekte ve daha hızlı bir iyileşme sağlanabilmektedir.

“MAKAT HASTALIKLARINA GÜNÜNDE TEDAVİ”
• Yine hemoroid, çatlak, fistül gibi makat hastalıkları aynı gün tedavi edilebilmekte ve taburculuğu sağlanabilmektedir. Kıl dönmesi (pilonidal sinüs) hastalığı, spiral anestezi (belden uyuşturularak) nüksün en az olduğu, estetik dikişle kullanılarak yapılabilmektedir.
• Kanser (meme, mide, barsak, cilt) ameliyatlarının tanısı en çağdaş güncel yöntemlerle planlanmakta ve tedavisi en güncel tekniklerle sağlanabilmektedir.

“OBEZİTE TEDAVİSİNDE BAŞARI”
• Hastanemiz uzmanlarının iddialı ve başarılı olduğu bir diğer konu da şişmanlık (obezite) tedavisi. Hafif bir anestezi altında 15 dk’lık bir sürede mide balonu uygulaması yapılabilmekte ve yaklaşık 6 ayda 15-35 kg arasında kilo verme sağlanabilmektedir. Yine uygun hastalarda kapalı yöntemlerle tüp mide ve mide katlama ameliyatları ile uygulanabilmektedir. Bu alanda son 2 yılda hastanemizde çok sayıda cerrahi müdahale yapılmış ve başarı sağlanarak hastalarımız tedavi edilmiştir.

“HASTAYA HİSSETTİRMEDEN ENDOSKOPİ”
• Mide, yemek borusu ve barsağa yönelik endoskopik incelemeler ağrısız, uyutma anestezisi altında yapılabilmektedir. Hastalarımız uyuyarak, hissetmeden, öğürme ve kusma olmadan Endoskopi işlemleri yapılmaktadır.”
Editör: TE Bilisim