Yaklaşık 15 gün önce Özel Halk Otobüsleri ile ilgili yaşanan sorunlar kapsamında ULAŞ A.Ş.’yi ziyaret eden Milletvekili Ceylan firma yetkililerini ağırladı.

Çorum’da şehir içi toplu ulaşım hizmeti veren özel halk otobüsleri Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Melendiz, şirket yöneticileri Hayrettin Almaç, Zafer Bolat ve Mustafa Uzun, Milletvekili Ceylan’ı ziyaret etti.

İHALE 9 MART

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, şehir içi taşımada Çorumluları yakından ilgilendiren ve son iki aydır sürüncemede kalan toplu taşıma işi ihalesinin yeni Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ün talimatıyla 9 Mart 2018 tarihinde tekrar ihaleye çıkarılacağını açıkladı. Ceylan, yeni alınan karar doğrultusunda özel halk otobüsü sahiplerinin de mağdur olmayacağını kaydetti.

CEYLAN’A TEŞEKKÜR

Ulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Melendiz de, şirketi ziyaret ederek sorunlarını dinleyip hemen akabinde otobüs işletmecilerini yaşadıkları sıkıntıdan kurtaran ve Ulaş A.Ş. yönetiminin birlik beraberliğinin tesisine vesile olan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a müteşekkir olduklarını söyledi.

Ceylan’ın ilimizin tüm sorunları ile ilgilendiği gibi özel halk otobüsü işletmecilerinin yaşadığı probleme de el atarak çözüm ürettiğini belirten Melendiz, Çorum halkı ve Ulaş.AŞ. ortakları olarak teşekkürü borç bildiklerini kaydetti.

GÜL’E DE TEŞEKKÜR

Nazik ziyaretlerinden dolayı Ulaş.A.Ş. yönetimine teşekkür eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da “Bu çözüm sürecinde bizleri rahatlatan ve çözüme kavuşturan Belediye Başkanı Zeki Gül’e de teşekkür ediyoruz” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim