2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Gülabibey Mah. Bağcılar 72. Sokak. No: 2’deki yeni binasına taşınan Anadolu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından tip projeye göre yapılan atölye, derslik, spor salonu, yemekhane gibi uygulama alanlarıyla öğrencilere modern bir eğitim ortamı sunuyor.

Ziyaret sırasında Okul Müdürü Selami Bolat’tan bilgi alan Büyük, Başbuğ ve Kolcu, öğrencilerle de görüşerek yaptıkları çalışmaları ve ürettikleri ürünleri incelediler.

İl Millî Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük yaptığı açıklamada, “Özel eğitim ihtiyacı duyan öğrencilerin kapasitelerini kullanmalarına yardımcı olarak yeterliliklerinin en üst seviyesine kadar ulaşmalarında rehber olmak vizyonuyla hizmet veren Anadolu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi (Okulu), bu öğrencilerimizi kendisiyle ve çevresiyle uyum içinde, kendine güvenen, dürüst, çalışkan, saygılı, hoşgörülü ve sorumluluklarının farkında bireyler olarak toplumda var olmalarını sağlamak için eğitim vermektedir.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim