Önceki gün eski Tekel binasında düzenlenen kermese; Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü, Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan, Ahmet Yabacıoğlu, MHP Milletvekili Adayı Sami Çam, MHP Merkez İlçe eski Başkanı Zeki Aşkın, Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Dr. Neslihan Hüsülüoğulları, Kale Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Mehmet Armutcu, merkez öğretmenleri ve davetliler katıldı.
Açılış öncesi Kale Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri folklor gösterisi ile hünerlerini sergiledi. Davetlilerin ve caddeden geçenlerin beğeni ile izlediği gösterinin ardından kermesin açılış kurdelesini Başkan Külcü ile birlikte diğer davetliler açtı. Belediye Başkanı Külcü ve diğer davetliler kermesi gezerek, yetkililerden bilgi aldı. Külcü eşi için Anneler Günü hediyesini de buradan alarak Çorumlulara çağrıda bulundu. Kermesten elde edilecek gelirin Kale Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne bağışlanacağı belirtildi.
Öte yandan Kale Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nin yılsonu etkinliği yarın yapılacak. Çorum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda saat 20.00 de başlayacak gecede Kafkas oyunları, sıra gecesi, halk oyunları gösterisi, ritm grubu gösterisi, Çorum Halk Eğitim Merkezi Anadolu Türk Halk Müziği Korosu tarafından mini konser yer alacak.





(Ömür SOYTEMİZ)
Editör: TE Bilisim