ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç beraberinde Başkan Vekili Recep Gür ve esnaf odası başkanları ile birlikte ilk olarak Çorum Özel Eğitim Meslek Lisesi’ni ziyaret etti.
Ziyarette Okul Müdürü Cafer Can, okulun bölümleri, işleyişi ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Cafer Can, “Biz bu çocukların bizim için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Bizler nasıl hizmet yapıyorsak gelecekte de öyle anılırız. Sizlerde bizim yanımızda olduğunuz için minnettarız. Çocuklarımız burada eğitimlerini başarıyla tamamlıyorlar. Bu çocuklarımızı toplumun bir parçası olarak görmeliyiz” dedi.
ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise, “Çocuklarımıza karşı duyarsız kalamayız. Bizler toplum olarak bu okula destek çıkmalıyız. Bizler Esnaf Odaları Birliği olarak elimizden geleni yapacağız. Bu çocuklarımızın hepsi birer sanatkâr. Bizler her zaman yanınızdayız” diye konuştu.
Daha sonra Çorum Sevgi Evleri Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu’nu ziyaret eden heyet, Sevgi Evlerindeki çocukları ziyaret ederek, çeşitli hediyeler takdim ettiler.
Kurum Müdür Vekili Şerafettin Ağıkaya ev sahipliğinde yapılan ziyarette çocukların durumları, koruyucu ve gönüllü ailelik hakkında bilgiler verildi.
Ziyarette konuşan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç, Birlik olarak hiçbir zaman yardımlarını esirgemeyeceklerini ve çocuklar konusunda yapılabilecek ne varsa ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim