Eğitim-öğretim yılına bu yıl içinde yıl merhaba diyen Özel Bilgi Koleji, Öğretmenler Günü’ne özel bir kutlama programı düzenledi. Kutlamaya Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca ve eşi, Okul Kurucu Müdürü Erkan Çifçi, Okul Aile Birliği Başkanı Pelin Tuğut, okul idareci ve öğretmenleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Erkan Çiftçi, her öğretmenin bir kaşif olduğunu belirterek; “Bilgi Koleji olarak veliler bizim paydaşımızdır. Öğretmenler yol arkadaşımızdır. Öğretmenler yön verdikçe, keşfettikçe her öğretmen bir kaşiftir. Bilgi Koleji öğretmenleri, çok kısa zamanda okulumuzu hızlı bir şekilde, bütün programları eksiksiz yerine getirdiler. Bütün öğretmenlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Öğretmenler sayesinde çocukların sadece okuma-yazmayı değil aynı zamanda hayatı da öğrendiğini ifade eden Pelin Tuğut ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkenin baş öğretmeni olduğunu ve ülkenin her zaman onun gösterdiği hedefler yolunda ilerleyeceğini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Okul Müzik öğretmeni Elif Demir ve İngilizce öğretmeni Hasan Ali Çağlar müzik dinletisi ile geceye katılanları eğlendirirken, okul edebiyat öğretmeni Bahri Doğan Güngör de şiiriyle mest etti.

ONUR ŞAN MEST ETTİ

Gecenin sonunda ise ünlü türkücü ve oyuncu Onur Şan sahne aldı. Birbirinden güzel türkü ve şarkıları ile geceye katılanları unutulmaz anlar yaşatan Şanlı, seslendirdiği türküleri ile kendisine hayran olanları bir kez daha hayran bıraktı.

Onur Şan’ın seslendirdiği “Akşam Olur Karanlığa Kalırsın”, “Vay Dünya”, “Gesi Bağları”, “Sivas'ın Yolları”, “Gönül Dağı”, “Zalım”, “Bir Ay Doğar” ve “Uzun İnce Bir Yoldayım gibi türkülere tüm öğretmenler eşlik etti.

Çorum’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Şanlı, organizasyondan dolayı Bilgi Koleji’ni ve Okul Kurucu Müdürü Erkan Çifçi’yi tebrik etti. Şanlı, geceye katılanlarla da bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim