Alpoğlu Anaokulu 2. Geleneksel Anneler Günü kahvaltısı geçen yıl olduğu gibi okul yöneticileri, veliler ve öğrencilerin katılımı ile Hancılar Restoran’da gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan öğretmen, öğrenci ve veliler ilk olarak hep birlikte kahvaltı yaptılar. En az anneler için olduğu kadar miniklere özel etkinliklerin de yer aldığı programda çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtılarak çocukların birbirinden keyifli dakikalar geçirmesi sağlandı.

Anneleri mutlu edecek en büyük hediyenin gurur duyacakları evlatlar yetiştirmek olduğunu söyleyen Özel Alpoğlu Anaokulu Müdiresi Yadigar Alpoğlu, bu uzun ve meşakkatli yolda annelere destek olan en büyük yardımcının okullar olduğunu hatırlattı. Alpoğlu, tüm annelerin emeklerinin boşa gitmediğini göstermenin yolunun gurur duyacakları evlatlar olmaktan geçtiğini de belirterek annelerin yüzlerinin gülmesi için müfredatın yanında çocukların bilinçli ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesini sağlayan eğitimler vermeye çalıştıklarını kaydetti.

Konuşmanın ardından Özel Alpoğlu Anaokulu minikleri aldıkları hediyeleri annelerine vererek günlerini kutladılar. Duygusal anların yaşandığı bu bölümün ardından program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim