Felsefe Öğretmeni Yusuf Bulanık danışmanlığında Felsefe Kulübü öğrencilerinin gerçekleştirmiş olduğu şölende “Felsefe nedir?” sorusuna cevap arandı. Kulüp üyeleri Seher Gül Erdal, Emirhan Erdem, Bekir Tuncel, Asena Leblebici, Tuğba Demir, Büşra Kısakol, Edanur Şen dinleyenleri düşünmeye ve sorgulamaya yöneltti. Programın ikinci bölümünde “Sokrates’in Savunması” isimli kitabı okundu. Sokrates ve felsefe üzerine olan paneli Hacer Hümeyra Koçak, İrem Ülkebay, Keziban Ak ve Osman Dokuz gerçekleştirdi.

Sosyal Bilimler Felsefe kulübü öğrencileri, ilerdeki hedefleri arasında yer alan hukuk alanıyla ilgili mesleklerde düşünme ve değerlendirme fırsatı buldular.

Şölenin son bölümünde Anadolu bilgelerinden Nasrettin Hoca fıkraları ve felsefe konulu sunumunu Süleyman Teryaki gerçekleştirdi.

Anadolu bilgelerinden olan Nasreddin Hoca ile bütünleşmiş hasletleri sıra dışı bir bakış açısıyla değerlendiren Süleyman Teryaki, "Hazine sandığı üzerinde dilencilik yapmaktayız” diye sözlerini sona erdirdi.

Program sonunda Okul Müdürü Necmettin Ünal, programı hazırlayan danışman öğretmen Yusuf Bulanık ve öğrencilere teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim