Hüseyin ve Reyhan Ekmekçi’nin oğulları, Rüstem ve Mehtap Ekmekçi ile Serap Terzi’nin ağabeyleri, Belgin Ekmekçi’nin eşi, Orhan ve Bahri Ekmekçi’nin babaları olan Özcan Ekmekçi, 3 Ocak 2019 günü Ulucami’de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ulumezar’da toprağa verilmişti. Özcan Ekmekçi için ailesi tarafından 7 yemeği önceki akşam Altınkaya Arena’da gerçekleştirildi.

Yemeğe baba Hüseyin Ekmekçi, kardeşi Rüstem Ekmekçi, çocukları Orhan ve Bahri Ekmekçi, yiğenleri Hüseyin ve Bekir Ekmekçi başta olmak üzere Ekmekçioğulları Grubu çalışanları ve dostları katıldı. Yemekte ayrıca Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, AK Parti Çorum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Aşgın, CHP Çorum Belediye Başkan adayı Özgür Kılıç, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar, Çorum TSO eski Başkanı Kenan Malatyalı, üyesi çok sayıda sanayici ve işadamı ile sevenleri hazır bulundu.

Emekli imamlar Yüksel Aktepe ve Ali Sayın tarafından Kur’an-ı Kerim okunan yemekte dua ise Şeyh İbrahim Veli Ocağı Dedesi Arif Demiral tarafından yapıldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim