Ortağı Tarık Küçükahıskalı ile birlikte Sanayi Sitesi 6. Cadde No: 3/A adresindeki işyerlerinde üst sekment araçların elektrik, mekanik ve tüm ihtiyaçları karşıladıklarını anlatan Cengiz Taşağıl, Çorumlulara daha iyi hizmet etmek için BMW araçlarda istenilen parça için yazılım yükleyen cihazı getirdiklerini belirtti. Bu cihazın Çorum’da tek olduğunu kaydeden Taşağıl, BMW araçların parça değişimlerinde otomobildeki beynin parçayı tanıması için yazılım yüklenmesi gerektiğini, Çorum’da sadece parça için yazılım yükleyen cihazın kendilerinde olduğunu ve artık BMW otomobil sahiplerinin yazılım yüklenmesi için Ankara’ya gitmelerine gerek kalmadığını dile getirdi.
Meslekte 35 yılının içinde olduğunu kaydeden Cengiz Taşağıl, araç üzerine eğitimini ise İstanbul Borusan’da aldığını vurguladı.
Bunların yanı sıra dizel araçlara güç artırımı yapan ve yakıttan tasarruf sağlayan Chip Tunning sistemini de taktıklarını belirten Cengiz Taşağıl, tüm bilgisayarlı araçlara uygun arıza tespit cihazı ile aracın arızası konusunda yerinde tespit yapabildikleri gibi 7/24 yol yardımı ile Çorumluların da her zaman yanlarında olduklarını anlattı.

(Erkan BAYATLI)
 
Editör: TE Bilisim