İkinci el otomobil piyasası, bahara doğru belirli bir hareket kazanır. Bu yüzden, önümüzdeki günler, ikinci el otomobil alım-satımının yoğunlaşmasına sahne olacak.
Ekinci el oto alım-satımında en önemli unsur ise muhatabın güvenilirliği…
Bu konuda, Oto Galericiler Sitesi’nde bir firma var ki, Çorum’da ikinci el otoya garanti veren “tek firma” olma iddiasında.
Asil Auto sahibi Ahmet Bağıran, bu sektörde 11 yıllık bir deneyime sahip olduğunu, her marka ve model araç alıp sattıklarını belirterek, “Araç alırken en ince detayına kadar inceliyoruz ve müşterimize de aynı şekilde yansıtıyoruz.” diyor.
Sattıkları her araca elektro mekanik olarak bir yıllık garanti verdiklerini, Çorum’da sattığı araca garanti veren tek firma olduklarını ifade eden Bağıran, “Dürüst, ilkeli, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firmayız” diye konuşuyor.
Ahmet Bağıran, “ayak ticareti” diye tabir edilen alım-satım işlerine dikkat çekerek, otomobil alacak olanlara şu tavsiyelerde bulunuyor:
“Bu tür alım-satımlarda her türlü istismar söz konusu olabiliyor. Onun için, hemşehrilerimiz çok dikkatli olsunlar. Mutlaka detaylı ekspertiz yaptırsınlar. İnternet üzerinden alım-satımlarda çok dolandırıcılık olabiliyor. Farklı araç fotoğrafları yüklenip uygun fiyatlar yazılarak insanlar aldatılabiliyor. Özellikle kapora tacirlerine karşı çok uyanık olmak gerekiyor.”
Bağıran, www.asilauto.com adresinden kendilerine ulaşılabildiğini belirterek, ellerinde her marka araç bulunduğunu, tüm araçların bir yıl garantili olduğunu hatırlatıyor ve “En kaliteyi hizmeti sunmayı ve güvenin adresi olmayı ilke edindik” diye konuşuyor.


(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim