Kamil Koç işletmecisi Seyit Şahin ile Ulusoy-Topçam işletmecisi Murat İpekoğlu, bir basın toplantısı düzenleyerek, yerel bir gazetede otogar ile ilgili çıkan habere yanıt verdiler.
Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan Otogar’da herhangi bir sorun ve sıkıntının bulunmadığının altını çizen Şahin ve İpekoğlu, Çorum’un modern bir otogara kavuştuğunu, bundan hem firmaların hem de vatandaşların memnun olduğunu dile getirdiler.

“OTOGAR HERGÜN TEMİZLENİYOR”
Otogar’ın Çorum Belediyesi tarafından her gün temizliğinin yapıldığını belirten Şahin ve İpekoğlu, “Belediye’nin 7-8 kadın görevlisi her gün buraya gelerek yerleri süpürüyor. Temizlik konusunda gerekli çalışmalar yapılıyor. Otogarımız gayet temiz bir otogardır” dediler.

“GÜVENLİK PROBLEMİ YOK”
Çorum Otogarı’nda Emniyet Müdürlüğü’nün gerekli güvenli önlemlerini aldığını belirten firma yetkilileri, yaşanan terör olaylarının ardından gerek sivil gerekse de resmi polislerin sürekli terminalde bulunduğunu söylediler.

“BELEDİYE İLE SÜREKLİ DİYALOG HALİNDEYİZ”
Otogar’da bulunan firmalar ve diğer işletmelerin yetkilileri olarak Çorum Belediyesi ile sürekli diyalog halinde olduklarını kaydeden Şahin ve İpekoğlu, “Çorum Otogarı vitrin bir otogardır. Buradan memnunuz. Allah’a şükürler olsun işlerimiz de iyi. Belediye’den de memnunuz. Biz burada işimizi yapıyoruz.
Servislerimiz her yarım saatte bir kalkıyor. Ne yolcularımız sorun yaşıyor ne de firmalarımız. Sıkıntı yaşadığımız esnada Başkan Yardımcılarımızla, Otogar Müdürümüzle, zabıtalarla çözüyoruz. Belediye ile sürekli diyalog halindeyiz” şeklinde konuştular.



(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim