Yarın da Buhara Kültür Merkezi’nin açılışını yapacaklarını söyleyen Başkan Muzaffer Külcü, Çorum’da Başbakanın emanetçisi olduklarını belirterek; Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun işlerinin yoğunluğu nedeniyle açılışları yapamadığını kendilerinin de bu açılışları Başbakanın adına yaptığını ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.
Hedeflere varıldığında tatlı bir yorgunluk hissedildiğini ancak bunun kendilerinde bir tatmin hissi yaratmadığını ve daha iyisini yapabilmek için çabaladıklarını anlatan Külcü, şehirlerin ülkelerin önünde bir yarış içerisinde olduğunu bu çalışmaları geriye dönüp bakmaya yüzlerinin olması açısından yaptıklarını söyledi.
Geriye bakıldığında kiminin iyi diyeceğini kiminin ise kötü diyeceğini ancak önemli olanın iz bırakmak olduğunu belirten Muzaffer Külcü, “makamlar gelip geçici biz küçük hesapların adamı hiç olmadık. Millet bize inandı biz de bu güveni boşa çıkartmadık. Bu emanetin oluru ne gerektiriyorsa buna göre adımlarımızı atıyoruz. Yeni terminalimizde bu adımlardan bir tanesi Çorum’un 100 yıllık ihtiyacını karşılayacak durumda” diye konuştu.



(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim