ULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre görüşen CHP Adayı Özgür Kılıç, Çorum’daki özel halk otobüslerinin önemine değindi.

Özel halk otobüsü işletmecilerinin sorunlarını yakinen bildiğini ve bu sorunların üstesinden el birliği ile geleceklerini belirten Kılıç, yenilenen otobüslerle birlikte hizmet kalitesinin daha da arttığına dikkat çekti.

Otobüslerin yenilenmesinin vatandaşlarda bir memnuniyet yarattığını ifade eden Özgür Kılıç, Belediye Başkanı seçilmesi halinde ortak akılla birlikte yönetecekleri Çorum Belediyesi’nden herkesin mutlu ve memnun olacağını kaydetti.

Şehirde ulaşım sorunlarının hızla arttığına da vurgu yapan Kılıç, otobüs duraklarını ve aktarma merkezlerini engelli ve yaşlı vatandaşların kolay kullanabilmesine olanak sağlayacak şekilde yeniden düzenleyeceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Arap Ballı ise, CHP Adayı Özgür Kılıç’a 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diledi. Sorunlarını dinlediği için ayrıca teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim