Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası tarafından oda üyelerine yönelik olarak Deniz Zaferi’nin 101. yıldönümünde Çanakkale Şehitliği’ne gezi düzenledi.
9-10 Nisan 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Automecanica Fuarı’na geçtiğimiz yıl olduğu gibi büyük bir katılımla katılmayı hedefleyen Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası, fuar ve Çanakkale Şehitliği gezisi için çalışmalarına şimdiden başladı.
Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, İstanbul ve Çanakkale’ye gezi düzenleyeceklerini belirterek, geziye katılmak isteyen esnafın 25 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar kendilerine isimlerini bildirmeleri gerektiğini ifade etti.
Başkan Uzun, “9-10 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Automecanica Fuarı’na katılmak isteyen esnaf ve sanatkârlarımız en geç isimlerini 25 Mart Cuma günü mesai bitimine kadar Oda Genel Sekreterliği’ne bildirmeleri gerekmektedir. İstanbul’da yapılacak fuara katılmak isteyen esnaf ve sanatkârımız için sabah yemeği, akşam yemeği verilecek ve boğazda tekne turu yapılacak. Fuara katılım ücreti ise 60 TL. Buradan da isteğe bağlı olarak Çanakkale’ye hareket edilecek. Bir günlük konaklama fiyatı, buna sabah kahvaltısı ve akşam yemeği de dâhil olmak üzere 140 TL’dir. Odamızın bütçesi elverdiğince bu tür etkinliklere katılmaya özen gösteriyoruz. Bu gezilerin esnaf ve sanatkârımızın hem stres atması, hem ecdadımızın verdiği o kutsal mücadeleyi yakından görmesi hem de yeni teknolojileri yakından tanıması adına yararlı olacağını düşünüyoruz” dedi.
Geziye Osmancık, Sungurlu ve Alaca ilçesinden de katılım olacağını dile getiren Başkan Uzun, geziye geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Çorum Belediyesi ve ÇESOB’un da destek verdiğini vurgulayarak, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç başta olmak üzere Osmancık Esnaf Odası Başkanı Bayram Çalışkan’a, Sungurlu Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu ve Alaca Esnaf Odası Başkanı İsmail Ataç’a ayrıca teşekkür etti.
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü nedeniyle görüşlerini de belirten Necmettin Uzun, milletimizi yok etmeye, ülkemizin parçalamaya niyetlenen zamanın en güçlü devletlerine karşı vermiş olduğumuz, tarihte eşine az rastlanır bir mücadele olan Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümünü kutlamanın gurur ve heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim