Her yıl geleneksel hale getirilen fuar gezisine yaklaşık 300 oda üyesi esnaf katılırken, fuarın ardından Boğaz’da tekne turu yapan oda üyeleri daha sonra Çanakkale’ye geçerek, şehitlik ziyaretinde bulundular.

Automecanica Fuarı’na ise Çorum’da faaliyet gösteren Kürkçüoğlu Egzoz damgasını vurdu. Kürkçüoğlu Egzoz, dizel motorlu araçlarda bulunan filtrelerin temizliğini sağlayan bir makine geliştirdi. Makine ise fuarda görücüye çıkarken, Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun da, Kürkçüoğlu Egzoz’un standını ziyaret ederek, bu başarısından dolayı firma kurucuları Ümit Özkader ve oğlu Ahmet Özkader’i kutladı.

Fuara katılımlarından dolayı tüm oda üyelerine de teşekkür eden Uzun, meslekleriyle ilgili sürekli kendini yenileyen teknoloji fuarlarını önümüzdeki yıllarda da yakından takip etmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

Daha sonra Çanakkale’ye geçen oda üyesi esnaflar burada da kahramanlık destanı yazan şehitlerimiz için bol bol dua ettiler. Gezide esnaflar, kahramanlık destanı yazan atalarımızın ‘Çanakkale Geçilmez’ olgusunu bir kez daha 250 bin şehidimizin ruhlarıyla birlikte iliklerine kadar hissettiler.

Esnaf, gezi için Oda Başkanları Necmettin Uzun’a teşekkür ederken, Uzun da, gezinin düzenlenmesinde maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül başta olmak üzere Sungurlu, Alaca ve Osmancık Esnaf Odası Başkanlarına ayrıca teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim