Konya Dedeman Otel’de düzenlenen toplantıya Çorum’dan yoğun katılım sağlayan Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası, toplantıya adeta damgasını vurdu. Toplantı öncesi Çorum’da yaptığı ve yapacağı faaliyetleri bir dosya içerisinde hazırlayan ve toplantıda bakanlık yetkilileri ile üniversite öğretim üyelerine sunan Oda Başkanı Necmettin Uzun, oda üyelerinin sorunlarını yetkililerle tartıştı ve çözüm önerilerini dinledi.
Oda Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Murat İlter, Adem Kabadayı ve Mustafa Fındıkçı ile Oda Denetim Kurulu üyesi Nazif Babaoğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıda söz alan Başkan Uzun, Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası olarak başta Çorum Belediyesi olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olduklarını, Hitit Üniversitesi ile de proje bazında çalışmalar yaptıklarını anlattı. Uzun, belediye, üniversite ve esnaf odaları birlikleri ve STK’ların desteği olmadan odaların kendi başına hiçbir iş yapamayacağını ve kamu kurum ve kuruluşlarla iyi geçinmek suretiyle esnaf ve sanatkarın yararına her işin yapılabileceğini anlattı.
Diğer illerin oda başkanlarının belediye başkanlarından dert yanmaları üzerine yine söz alan Başkan Uzun, Çorum Belediyesi’nin Çorum’a yaptığı yatırımlardan bahsederek, Çorum Belediyesi’ni örnek gösterdi. Her zaman belediyenin tüm odaların yanında olduğunu belirten Uzun, taksi duraklarının yenilenmesi başta olmak üzere kendi odasına yapılan hizmetlerden bahsetti.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’tan her konuda destek gördüklerini vurgulayan Necmettin Uzun, Çorum’u büyükşehir yapma hedefinde olan Başkan Külcü’ye, Rektör Alkan’a ve ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim