Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkan Adayı Recep Gür tarafından İstanbul’a uğurlanan kafile önce TÜYAP’ta gerçekleştirilen Automechanica Fuarı’na katılacak daha sonra ise Çanakkale Şehitliği’ni gezerek, şehitlerimizin manevi huzurunda dualar edecek.

Uğurlamada ÇESOB Başkan adayı Recep Gür’e Hazır Elbiseciler Odası Başkanı Necati Şimşek, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal, Terziler Odası Başkanı Lütfi Barut, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Halil Gürbüzer, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Nesimi Özkubat, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı Burhan Balcı ile Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun eşlik etti. AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ’ın da davet edildiği uğurlama törenine Mehmet Karadağ, daha önce belirlenmiş bir programı olduğu için katılamazken, Oda Başkanı Uzun aracılığıyla esnafa selamlarını iletti.

Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, geziye maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Gül’e minnettar olduklarını ifade ederken, uğurlama töreninde kendilerini yalnız bırakmayan ÇESOB Başkan Adayı Recep Gür’e ve esnaf odası başkanlarına da ayrıca teşekkür etti.

Uğurlamada ayrıca ÇESOB Başkan Adayı Recep Gür, oda üyelerine karanfil ve Türk bayrağı hediye ederek, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim