Oto Galericiler Sitesi'nin 9 yıllık tapu hasreti Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Fahri Yandık'a site tapusunu teslim etmesiyle son buldu.
Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Fahri Yandık ve yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyaretinde konuşan Belediye Başkan Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi ve Oto Galericiler Kooperatifi'nin ortaklaşa çok başarılı ve güzel bir iş gerçekleştirerek “Sitede faaliyet gösteren esnafımıza tapuları hayırlı olsun” dedi.
Oto Galericiler Sitesi’nin Çorum açısından önemli bir çalışma olduğunun altını çizen Başkan Külcü, “Galericilerimizi modern şehircilik anlayışının gereği olarak yeni bir ortama kavuşturduk. Yanına da etrafı çevrili 400 araçlık oto pazarını kazandırdık. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edildiği sürece güzel işlerin ortaya çıktığını görüyoruz. Traktörcüler Sitesi, Oto Galericiler Sitesi ve Küçük Sanayi Sitesi bunların en güzel örnekleri" dedi.
Kooperatiflerinin 9 yıl önce kurulduğunu ve kuruldukları günden beri yaptıkları çalışmanın bir meyvesi olarak dükkânlarının tapularına kavuştuklarına söyleyen Yandık ise “Oto Galericiler Sitesi'nin Milli Emlak'tan Çorum Belediyesi'ne geçişinin ardından, Belediyemiz de bizlere hemen tapularımızı hazırlayarak hediye etti. Bizler de bu tapuları 64 esnafımıza dağıtacağız. Bu süreçte esnafımızın her zaman yanında olan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü'ye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Tapu teslim töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de hazır bulundu. Öte yandan Kooperatif Başkanı Yandık Galericiler Sitesi’nde üyeleriyle birlikte pasta keserek tapuyu kutladı. Pastalı kutlamayı sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yayınlayan Yandık, Belediye Başkanı Külcü’ye teşekkür etti.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim