Oto boya, bakım ve koruma sistemleri alanında, ileri teknoloji ve profesyonel hizmet anlayışı giderek daha fazla öne çıkıyor.
1994 yılından bu yana otomotiv sektöründe zengin bir birikim ve deneyime sahip olan Fatih Kankurdan, “Erk Oto Boya, Bakım ve Koruma Sistemleri” çatısı altında tamamlayıcı hizmetler vermeye başladı.
Amerikan menşeili, dünya çapında markaların yetkili satış ve profesyonel uygulama merkezi olarak önce Tokat’ta kurumsal uygulama merkezimi açıldı, geçtiğimiz günlerde ise 200 metrekarelik Çorum Uygulama & Satış Merkezi halkın hizmetine sunuldu.
“Erk Oto Boya, Bakım ve Koruma Sistemleri”, 16 yıl süreyle tekstil sektöründe yönetici asistanlığı, lojistik ve sevkiyat birimlerinde görev yapmış olan M.Nergiz Kankurdan’ın 2014 başında kurduğu bir aile işletmesi. Boya ve koruma sistemlerinde Plasti-Art markasının Çorum ve çevresi için uygulama noktası konumunda. Ayrıca, ABD ve Almanya’dan know-how ile sağlanan teknolojinin uygulayıcısı ve ürün satıcısı olarak hizmet veriyor.
Kurumsal kimlikleri ve profesyonel kadroları ile koşulsuz “müşteri memnuniyeti” için çaba harcadıklarını vurgulayan Fatih Kankurdan, “Göz boyamadan uzak, eğitime dayalı ince ve titiz işçiliğimizle bölgenin ender kuruluşlarından biriyiz. Dürüst ve ilkeli çalışma anlayışımızla sektördeki konumumuzu pekiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)


Fatih Kankurdan
Editör: TE Bilisim