MHP yöneticileri de hastalıkla ilgili farkındalığı artırmak amacıyla standı ziyaret etti. Ziyarette MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi 2. Sıra Milletvekili Adayı Aybüke Topçubaşı Ekici, MHP 3.Sıra Milletvekili Adayı Sami Çam, MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Hattab Imal, MHP Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Hastalıkların önceden fark edilmesi ve toplumun bu gibi hastalıklara yakalanan bireylerin dışlanması yerine onlar için neler yapılabileceğini konusunda bilgilenmesi gerektiğini ifade eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Hattab Imal, “Nisan ayı Dünya Otizm farkındalık ayı olarak ilan edilmiştir. Çorum Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak '23 Nisan'da Otizme Bakış ' projesi ile toplumumuzu çocuklar ve otizm hakkında bilgilendirmek adına bu faaliyeti yapmış bulunuyoruz. Destek vermek isteyen ve Otizm konusunda bilgi almak isteyen tüm vatandaşlarımızı standımızda bilgilendirdik” dedi.
Standı ziyaret eden MHP Milletvekili adayları ve yönetim kurulu üyeleri de ellerini boyayarak platforma izlerini bırakarak farkındalığa destek oldu.
(MHP Basın Birimi)
Editör: TE Bilisim