İddiaya göre, Osmancık Belediyesi seçimlerinde aday adayı olan AK Parti eski İlçe Başkanı Cafer Karlı, ağaç fidesi satın aldığı sırada Mehmet Yücel’in saldırısına uğradı. Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan işyerinde meydana gelen olayda Karlı'nın yanına yaklaşan Yücel, “Biz bu seçimi senin yüzünden kaybettik” diyerek, yumruklamaya başladı. Karlı, aldığı yumruk darbesiyle yere düştü. Soluğu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alan AK Parti eski İlçe Başkanı Cafer Karlı, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yücel’den şikâyetçi oldu.

Karlı yaptığı açıklamada, “Bir işyerinden fide alıyordum. Bu esnada Mehmet Yücel, ‘Biz senin yaptığını unutmadık, seçimi senin yüzünden kaybettik’ diyerek bana saldırdı. Peş peşe yumruk attı. Araya girenler bizi ayırdı. Ben hiç bir fiziki harekette bulunmadım. Aldığım darbelerle gözümde morluklar oluştu” dedi.

Karşı tarafın kendisine beden gücü kullanarak saldırdığını ifade eden Karlı, Osmancık Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu aldı. Daha önce herhangi bir husumetlerinin olmadığını, ilk defa böyle bir olay yaşandığını belirten Karlı, darp eden ve hakarette bulunan Mehmet Yücel’den davacı ve şikâyetçi oldu.

Osmancık daha önce uzun yıllar AK Parti belediye başkanları tarafından yönetirken, 31 Mart yerel seçimlerinde MHP adayı Ahmet Gelgör belediye başkanlığını kazanmıştı.(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim