Osmancık İş Adamları Derneği (OSMİAD) tarafından “Kişisel Gelişim Eğitim Semineri” düzenlendi. Seminerde Sabancı Holdingin eğitimcilerinden Mehmet Temel katılımcılara ticarette başarı hedefleri, tüketici algısı, yenilikçilik ve satış stratejisi gibi konularda eğitim verdi.
OSMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sakin Bilge dernek üyelerinin ticari gelişimlere hazırlanması amacıyla eğitim düzenlediklerini belirtti.
Dünyadaki gelişimlerden en çok ticaretin etkilendiğini belirten Sakin Bilge; “İş adamlarımız için ticaret konusunda bir eğitim semineri düzenledik. Türkiye’deki önemli ticaret eğitimcilerinden birisi olan Mehmet Temel konuğumuz oldu. Bu eğitimin işadamlarımız için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü internet çağıyla birlikte dünya ayrı bir hız kazandı. Ticaret dahil olmak üzere hayatı etkileyen her şey hızla gelişmeye baladı. İşadamlarımızın gelişimin hızına ayak uydurabilmesi, aynı oranda ticaretlerini geliştirebilmesi ve aynı zamanda da büyütebilmesi için eğitim çok önemli. Dernek olarak bu yönde eğitimler düzenliyoruz. İlçemizdeki ticaretin gelişmesine katkı sağlayacak eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.
Eğitim seminerine OSMİAD Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra farklı sektörlerin temsilcileri katıldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim