Çorum’un her geçen gün gelişen ve büyüyen bir il olduğunu ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, kaldırımsız hiçbir sokak bırakmamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.

Zahir, “Çorum Belediyesi olarak hemşehrilerimize en güzel hizmeti götürmek için parklar, yollar, kaldırımlar, yeni tesisler yapıyoruz. Bu kapsamda Osmancık Caddesi ve Fatih Caddesi’nde yıllardır değişmeyen kaldırımları yeniliyoruz. 7000 metre kaldırım çalışmamız görme engelliler için yön çizgili, patinato karo taşı ile yaptığımız çalışma ile Osmancık Caddesi şimdi daha güzel oldu. Fatih Caddesi’nde önceden başlattığımız kaldırım çalışmaları bu çalışma ile tamamlanmış olacak. Ayrıca kaldırım çalışması yapacağımız Fatih Caddesi’nde Mavral Kavşağı’nda da düzenleme yapacağız. Hava şartları elverdiği her gün biz belirli bir program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Belediye olarak hedefimiz yolları ve kaldırımları sorun olmaktan çıkarmak. Kaldırım ve yol çalışmalarımızda bölge esnafımızın ve vatandaşlarımız göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

BÖLGE ESNAFINDAN BELEDİYE’YE TEŞEKKÜR

Çorum Belediyesi tarafından Osmancık Caddesi’ndeki kaldırım çalışmalarından bölge halkı ve esnafı memnuniyetini ifade etti.

Yazıçarşı’da yapılan bu çalışmalar esnaf olarak bizi sevindiriyor diyen Yazıçarşı Esnafı Servet Dadaş, bölgemizde yapılacak değişiklikler bizleri daha da memnun edecek ve işlerimizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. İnşallah bu çalışmalar bu şekilde devam eder.” diye konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim