İskilip Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, 10 Şubat’ta milletvekilliği adaylığı için istifa sinyali veren EÜAŞ Genel Müdür Yardımcısı Nurettin Kulalı'ya destek verdi.
Osman Top, İskilip, Bayat, Oğuzlar ve Uğurludağ'da Kulalı'ya çok büyük teveccüh olduğunu milletvekili aday listesinde olması halinde bölgede AKP’nin oyunun %95i bulacağını belirtti. Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Top, Nurettin Kulalı’nın bölgenin yetiştirdiği değerli bir insan olduğunu, Türkiye Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Kulalı'nın milletvekili aday adayı olma kararını büyük bir memnuniyetle öğrendiklerini söyledi. Kulalı'nın milletvekili olmasının İskilip, Bayat, Uğurludağ ve Oğuzlar için de büyük şans olacağını vurgulayan Osman Top, “Her seçimde AKP’ye büyük destek veren bölgemizde Nurettin Kulalı'nın milletvekili aday listesinde olması halinde AKP’nin oyunun %95'e ulaşacağını iddia ediyorum.
Yıllardan beri özlemini çektiğimiz bölgemizden bir milletvekili isteğimizin, memleketimizin öz evladı Nurettin Kulalı ile son bulmasını arzu ediyor ve tüm hemşerilerimizin ayrım yapmadan bu süreçte Nurettin Kulalı'ya sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz. AKP’nin 13 yıllık iktidarında Alaca, Kargı, Sungurlu ve Osmancık sürekli milletvekili çıkarmıştır. Artık bölgemizden bir adayın listeye girmesinin zamanı gelmiştir” dedi.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim