Böylelikle, Özel Hastane’nin Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü’nde, Opr.Dr. Ali Aydoğdu’dan sonra Opr.Dr. Teoman Başaran da hizmet vermeye başladı.

Çorum Özel Hastanesi Başhekimi, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Gökhan Bilgili, Ortopedi ve Travmatoloji’nin, Çorum için önemli bir branş olduğunu ve hastane olarak bu konuda azami hassasiyeti gösterdiklerini belirterek, Çorum halkına verdikleri sağlık hizmetinin kalitesini her geçen gün yükseltmenin çabası içinde olduklarını söyledi.

Opr.Dr. Teoman Başaran, 1979 Diyarbakır doğumlu. 2003’te Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirdi, 2009 yılında yine aynı üniversite hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını tamamladı. İstanbul GATA’da askerliğini yaptı. Aynı dönemde İstanbul Acıbadem Hastanelerinde ve Anadolu Hastanesinde çalıştı. 2010 yılından bu yana, Çorum Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babası, İngilizce biliyor.

Opr. Dr. Teoman Başaran, Ortopedi ve Travmatoloji alanında Çorum’da oldukça tanınan bir hekim. Travma konusunda uluslararası ileri tedavi eğitimine sahip. Her türlü kaza, düşme, kırık çıkık tedavisi konusunda uzman. Diz protezi, kalça protezi, omuz yırtıkları, spor cerrahisi, tetik parmak, sinir sıkışması cerrahisi yapıyor. Özellikle çocuk hastalarının tedavisinde uzman. Travmada ileri düzey master derecesi sahibi. Yakın zamanda leğen kırıkları ve tibia kırıkları ile ilgili çalışması yayınlanacak. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim